SAAB96.
NOsaab_96.html

Saab96.no er en liten ny webside som er viet til Saab 96, samt slekten; 92, 93 og 95. Saab 99, 900 og 9000 er alle fine biler, men ikke inkludert her. Har selv hatt en 99 fra 1970 og var veldig glad i den, men på denne websiden fokuserer vi på Saabene med den "samme" fasongen 


Grunnen til at jeg har laget denne websiden er interessen for å se andres Saaber. Uansett hvor nerdete det måtte høres ut. Jeg blir aldri lei av å se på bilder av Saab 96, 92,93 og 95. Uansett stand eller stil.


Sidene er laget veldig enkelt, og det koster ingen ting å vise frem Saabene sine her. Vi har ikke forum eller kjøp- og salg side. Derimot kan man se bilene folk bruker så mye tid og penger på. I tillegg har man mulighet til å sette et ansikt til bilene man ser så ofte her og der. Det er mulig å sende med et bilde av seg selv, som vil bli synlig på bilsiden, skulle det være ønskelig.


Dette er ingen konkurent til verken GSV eller Saabklubben i Sverige!


Da man sikkert har masser av spørsmål angående andres løsninger, deler, etc. ville det være fint om folk la ut epost-adressen sin på siden. På den måten kan man stille hverandre spørsmål direkte via mail. Har du ikke lyst til å legge ut adressen, kan jeg selvfølgelig være til hjelp med å vidersende spørsmål. 


Håper flere har lyst til å fortelle mer om sine prosjekter, og legge ut litt bilder slik at vi alle kan se Saabene som står rundt i garasjer verden over. Det er jo ikke alle som får dratt på alle de fine samlingene som arrangeres hver sommer.


Som sagt er denne websiden laget meget enkelt på min lille hjemmemaskin, derfor må jeg be alle som sender inn bilder og tekst om å gjøre dette via mail, slik at jeg kan legge det ut på siden så fort som mulig. Forandringer på tekst og bilder som kommer senere vil bli lagt opp fortløpende. Ønsker man å slette sine bilder fra saab96.no så sender man mail. Bildene vil da bli slettet.


Det er mulig å laste ned et Word-dokument slik at man kan skrive inn personalia, bilens historie og andre opplysninger. Mail deretter denne ferdig utfylt, sammen med de bilder du vil vise, til:  henning@saab96.no


Alle tilbakemeldinger mottas med takk - kritikk og forslag er også hjertelig velkommen. 


Henning.

Page in Englishabout_the_site_English.html